Skip to main content

&Brands steunt de Nationale Straatvoetbaldag

In 2007 hebben Edgar Davids en Humberto Tan de Stichting Straatvoetbalbond Nederland opgericht. Daarnaast hebben zij 5 mei uitgeroepen tot Nationale Straatvoetbaldag als symbool voor vrijheid, respect, samenspel en plezier.

Sinds januari 2015 zijn &Brands (voorheen Online Forces) en Stichting SVBN officieel partners geworden. Wij steunen Straatvoetbalbond Nederland & de Nationale Straatvoetbaldag, omdat het fantastische initiatieven zijn.

Op 5 mei worden op 30 locaties door heel Nederland een voetbaltoernooi georganiseerd. Naast de wedstrijden wordt er op alle locaties ook een buurtfeest georganiseerd met verschillende optredens, lekker eten en vooral veel gezelligheid.

Het doel van SVBN en de Nationale Straatvoetbaldag is de leefbaarheid in wijken te verbeteren en zet daarbij straatvoetbal in om jongeren en buurtbewoners dichter bij elkaar te brengen.

Leave a Reply