Skip to main content

Website ontwikkelen
Bent u op zoek naar een nieuwe website? Of wilt u uw huidige website vernieuwen? Wij maken moderne, kwalitatieve en unieke websites waarmee u uw dienst, product of idee kunt presenteren.

Of het nu gaat om een standaard website met een contactformulier en informatie of een uitgebreide webshop waarbij het doel is om producten te verkopen over de hele wereld, wij helpen u graag met uw online propositie!

Website ontwerp
Bij het maken van een website ontwerp houden wij rekening met alle belangrijke facetten van webdesign en uw persoonlijke doelen. Zo zorgen wij ervoor dat de aandacht van bezoekers wordt getrokken en tegelijk uw belangrijkste USP’s (Unique Selling Points) worden gepresenteerd. De bezoekers die op uw website binnenkomt proberen wij vervolgens aan te zetten tot een actie: het doen van een aankoop of het invullen van een (contact)formulier.

Responsive website is bij ons de standaard
Tegenwoordig ontkomen we er allemaal niet meer aan. Steeds meer mensen bezoeken websites via hun smartphone of tablet. Dit betekent automatisch een grote toename in het aantal mobiele bezoekers van websites.

Bij ons zijn alle websites die we ontwerpen uitgerust met een responsive design. Dit betekent dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn voor het bekijken op de smartphone en tablet. Ieder nieuw project leveren wij dus standaard volledig responsive op.

Hiernaast zorgen wij er ook voor dat elke website snel, betrouwbaar en veilig is. Een snelle laadtijd van uw website zorgt voor een betere ranking in de zoekmachines, hier letten wij dus extra op.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!