Skip to main content

Website optimalisatie
Een website met optimale prestaties heeft een positieve invloed op de ranking binnen de zoekmachine van Google en de conversie van bezoekers. Wij kunnen ook uw website optimaliseren om uw online ranking van de website te verbeteren.

Met onze uitgebreide kennis van websites kunt u ons inschakelen om de online prestaties en snelheid van uw website of webshop te analyseren. Op basis van een vrijblijvende rapportage geven wij advies in de verbeterpunten en kunnen wij hiermee aan de gang gaan als u dat wenst.

Hoe ziet een website optimalisatie er bij ons uit?
Een website of webshop bestaat uit grote aantallen codes en verschillende software. Bij het optimaliseren van uw website voeren wij standaard een aantal technische handelingen op basis van de laatste richtlijnen van de zoekmachines. Denk hierbij aan:
• Het beperken en opschonen van de codestructuur
• Het verkleinen van grote bestanden zoals afbeeldingen
• Het installeren van de juiste plug-ins voor een optimale snelheid en veiligheid

Al deze bovengenoemde handelingen zorgen voor een boost van uw website in de ranking van zoekmachines.

Conversie optimalisatie
Conversie optimalisatie is het optimaliseren van het rendement van websites en webshops. Websites en webshops lopen namelijk onbewust veel klanten mis. Door de conversie op uw website te optimaliseren, haalt u uit hetzelfde aantal bezoekers meer klanten én meer omzet!

Met een conversie onderzoek kunnen wij aan de hand van het gedrag van uw bezoekers, techniek en gebruiksvriendelijkheid de conversie van uw website verbeteren. Dit doen wij met een ROI gericht doel: de omzet en de winst vergroten van de website verhogen.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!