Skip to main content

Website onderhoud
Onderhoud is van groot belang voor de snelheid, veiligheid en continuïteit van een website. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van websites en kunnen daarom uw website tegen een scherpe prijs onderhouden.

Backups
Elke week maken wij en nieuwe backup van uw website en plaatsen deze op onze eigen server. Mocht er dus ooit iets ernstigs gebeuren met uw website, dan kunt u altijd terugvallen op een backup die niet ouder dan een week oud is. In een geval van een storing of virusaanval is uw website dus altijd in goede handen. Standaard bewaren wij tot 10 backups op onze server.

Kleine aanpassingen
Bij ons valt onder onderhoud ook het kosteloos uitvoeren van kleine aanpassingen op uw website. Denk hierbij aan het wijzigen van teksten of afbeeldingen wat bij ons dus gratis is. Voor het uitvoeren van van grotere aanpassingen maken wij voor u graag een offerte op maat zodat u van tevoren altijd weet waar u aan toe bent.

Uitvoeren van updates
Er komen regelmatig nieuwe versies uit op WordPress. Daarom is het noodzakelijk dat deze nieuwe versies ook op uw website geïnstalleerd worden omdat er anders veiligheidsrisico’s kunnen ontstaan. Wij zorgen met het onderhoudscontract ervoor dat uw website up-to-date blijft en alle software zo snel mogelijk geüpdate wordt in het geval van een nieuwe versie.

Website veiligheid
Wij monitoren uw website 24/7 en zijn daardoor meteen op de hoogte wanneer er wat fout is. Vaak kunnen wij direct ingrijpen en het probleem oplossen. Wij garanderen dan ook dat wij meteen tot actie overgaan wanneer uw website er om wat voor reden dan ook uit ligt.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!