Skip to main content

Ontwerp van visitekaartjes voor uw bedrijf
Met een professioneel visitekaartje maakt u direct een goede indruk bij potentiële klanten die u ontmoet bij bijvoorbeeld een beurs, meeting of netwerkevent. Deze personen zullen eerder aan u terugdenken als ze een uniek visitekaartje van u hebben gekregen.

Wij ontwerpen originele visitekaartjes voor u en uw werknemers in een consistente huisstijl. Zo kunt u altijd met trots een uniek visitekaartje achterlaten bij uw potentiële klanten. De ontvangers van uw visitekaartje zullen dit waarderen en komen daardoor eerder bij u terug!

Werkwijze bij ontwerpen visitekaartjes
Voordat wij beginnen met het maken van de visitekaartjes, bespreken wij eerst wat uw wensen en richtlijnen zijn. Op basis daarvan maken wij voor u een ontwerp. Dat ontwerp werken wij samen uit totdat u helemaal tevreden bent.

Welke informatie is belangrijk om op een visitekaartje te zetten?
Wat onderscheidt een professioneel visitekaartje waarover na is gedacht eigenlijk van een simpele variant? Bij het ontwerpen van een visitekaartje voor uw bedrijf proberen wij altijd zoveel mogelijk onderstaande punten in gedachten te houden.

Allereerst moet het logo van uw bedrijf duidelijk en herkenbaar aanwezig zijn. Verder is het van belang dat er op een bepaalde wijze kan worden opgemaakt waar het visitekaartje over gaat. Door bijvoorbeeld de website of een slogan prominent te vermelden, weet iemand weer met wie hij heeft gesproken en of hij eventueel geïnteresseerd is in jouw producten of diensten. Een visitekaartje is dus meer dan alleen je contactgegevens afdrukken op een kaartje. Wij helpen u graag met het meedenken hierin!

Wat wij voor u kunnen betekenen:
• Ontwerpen van unieke visitekaartjes
• Visitekaartjes passend bij de identiteit van uw bedrijf
• Visitekaartjes met voor- en achterkant
• Keuze uit verschillende papiersoorten en bedrukking
• Productie van visitekaartjes met de hoogste kwaliteit

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!