Skip to main content

Video voor online gebruik
Met een bedrijfsfilm of -video laat u zien wie u bent en wat u doet. Een video is in veel gevallen de ideale oplossing voor bedrijven die een product of dienst verkopen wat moeilijk in een paar regels is uit te leggen. Door middel van een video wordt een dergelijk product veel makkelijker gemaakt en geeft u tevens uw merk of organisatie meer autoriteit.

Vooral voor online shops biedt een bedrijfsfilm de unieke kans om een bedrijf op persoonlijke wijze te profileren. Met veel passie werken wij van script naar bedrijfsfilm en streven wij er altijd naar om het juiste gevoel over te brengen op uw doelgroep.
Animatievideo

Wanneer u een product of dienst snel en simpel uit wilt kunnen leggen, kunt u vaak het beste kiezen voor een animatievideo. Een animatievideo combineert de beste eigenschappen van illustratie en video. Daarbij is het efficiënt te produceren en ook makkelijk aan te passen aan de huisstijl van uw organisatie en / of website.

Video-marketing
Nadat de video is geproduceerd kunnen wij u helpen deze te verspreiden op het internet. Door onze expertise op social media gebied bereiken we precies het juiste publiek voor uw bedrijf of organisatie. Zo behaalt u maximaal en meetbaar rendement met uw video!

Wat kunt u dus van ons verwachten op het gebied van video?
Wij kunnen u helpen bij de productie van de volgende soorten video’s voor uw bedrijf:
• Bedrijfsvideo
• Evenementenvideo
• Instructievideo
• Promovideo
• Viral video’s

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!