Skip to main content

Verpakking
Een verpakking is vaak minstens net zo belangrijk als het product. Het is een manier om je klanten in een bepaalde richting te duwen waar je ze graag wilt hebben. Een juiste verpakking kan een merk en product een enorme boost geven in naamsbekendheid en verkoop. Het kiezen van de juiste verpakking voor uw product is daarom een wezenlijk onderdeel van uw offline marketing.

Door onze expertise kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van uw unieke verpakking aan de hand van uw wensen en richtlijnen. Verras uw doelgroep met een indrukwekkende verpakking. Wij zorgen dat uw verpakkingsontwerp ‘pakkend’ zal zijn!

Werkwijze bij verpakkingsontwerp
1. Vooraf brengen wij eerst in kaart wat de specifieke kenmerken zijn van het product, zodat we de juiste richting inslaan bij het ontwerpen van de verpakking. Wat is uw doelgroep van het product? Wat zijn de fysieke kenmerken van het product? En in welke zin speelt de verpakking een belangrijke rol in de marketingstrategie?
2. Vervolgens doen wij u een passend voorstel op basis van het in kaart brengen van uw wensen. We zetten verschillende alternatieven naast elkaar, zodat u gemakkelijk de verschillende ontwerpen kunt vergelijken en de juiste keuze kunt maken.
3. Na uw akkoord gaan wij op een professionele wijze aan de slag om de perfecte verpakking voor uw producten te creëren. In dit proces staan we in nauw contact met u als klant om uiteindelijk tot een unieke verpakking te komen die voldoet aan uw wensen en aanslaat bij uw klanten.

Welke soort verpakking kunnen wij voor u ontwerpen?
• Enveloppen
• Postdozen
• Pakketdozen
• Cadeau-enveloppen
• Beschermmateriaal
• Bedrukte tape
• Maatwerk verpakking

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!