Skip to main content

Social Media services
In Nederland zijn er meer dan 9 miljoen Social Media gebruikers die elke dag online zijn. Wij geloven in de kracht van Social Media en zorgen ervoor dat uw bedrijf of organisatie de kansen van Social Media benutten op een manier die aansluit bij uw doelgroep, het imago en overige marketingactiviteiten!

Social Media design
Net zoals de huisstijl van je website er toe doet, wilt u ook dat uw Facebook pagina, Twitter profiel en Linkedin pagina dezelfde professionele uitstraling hebben. Wij helpen u hierbij en zorgen ervoor dat uw Sociale Media accounts dat ‘wow-effect’ krijgen!

Social Media beheer
Het bijhouden van content op Social Media voor uw bedrijf kost vaak veel tijd en je hebt het als ondernemer al druk genoeg, waardoor het opzetten en bijhouden van sociale netwerken er vaak bij inschiet. Laat tijd en kennis niet meer in de weg staan voor succes, want wij helpen u graag met het beheer van al uw Social Media kanalen!

Social Media adverteren
Het voordeel van adverteren op Social Media is dat u zich heel specifiek kunt richten op demografische gegevens en interesses van gebruikers. Social Media kanalen hebben namelijk heel veel gegevens van alle gebruikers. Waar je bij Google eigenlijk niet precies weet welke klanten je benadert, kun je bij Social Media een exacte selectie van leeftijd, geslacht, woonplaats en interesses maken, zodat je altijd de perfect doelgroep bereikt.

Op Social Media worden advertenties betaald door een “Cost-Per-Click model”, waardoor je nooit teveel betaalt. Daarnaast zorgen ze voor een toename van de naamsbekendheid, wat leidt tot meer respons via de zoekmachines en daardoor een toenemende algemene online zichtbaarheid!

Wat wij voor u kunnen betekenen:
• Het opzetten van Social Media pagina’s
• Het creëren van unieke content
• Het beheer van Social Media kanalen
• Het adverteren op Social Media kanalen

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!