Skip to main content

Op zoek naar een relatiegeschenk, business gift, premium of een leuke gadget? Dan bent u op het juiste adres! Voor iedere doelgroep, elk budget en iedere gelegenheid hebben wij een passend en verrassend relatiegeschenk of promotieartikel.

Wanneer is promotiemateriaal handig om in te zetten?
Wij weten exact wat het beste past bij uw klanten, branche, vereniging, stichting of club. Wilt u bijvoorbeeld een (verkoop) actie opzetten om extra omzet te genereren? Geef ons een korte briefing en wij geven u diverse mogelijkheden om hier een effectief relatiegeschenk of betaalbaar gadget bij in te zetten.

Binnen ons assortiment is het ook mogelijk om kleine promotieartikelen die in een envelop passen naar uw relatie te versturen. Dit scheelt aanzienlijk in verzendkosten, maar u maakt wel een groots gebaar.

Topkwaliteit artikelen en bedrukking
We stellen de hoogste eisen aan onze promotieartikelen en bedrukking hiervan. Wij staan dus garant voor puur en alleen hoge kwaliteit artikelen. Waarom? Het hele effect van binding met uw klanten of relaties is weg wanneer u een waardeloos product weggeeft.

Doordat wij zelf rechtstreeks bij de fabrikant onze promotieartikelen inkopen, kunnen wij deze nog eens extra controleren bij het inpakken. Ook bij extra bedrukking van artikelen keurt onze in- en uitpakafdeling de artikelen grondig.

Wat kunt u van ons verwachten?
Wij kunnen uw relatiebeheer ontzorgen door het ontwerpen, bedrukken en versturen van:
• Promotiemateriaal
• Relatiegeschenken
• Kantoorartikelen
• Bedrijfskleding

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!