Skip to main content

Professionele presentatie laten maken
Het overtuigen van deelnemers, (potentiële) klanten of investeerders begint altijd met een inspirerend verhaal en een goede presentatie. Hierbij is de inhoud, structuur en vormgeving van een presentatie erg belangrijk. Wij maken voor u een overtuigende presentatie met de juiste inhoud, structuur en visuele ondersteuning zodat uw boodschap goed overkomt!

Belangrijke onderdelen van een presentatie
Afhankelijk van uw doelgroep is geen enkele presentatie hetzelfde. Het is maatwerk om het uiteindelijke doel te bereiken bij degene aan wie u uw verhaal presenteert. Toch zijn er wel degelijk richtlijnen waar elke presentatie aan moet voldoen.

Een belangrijke eerste stap is het verhaal. Wat voor verhaal bent u van plan te presenteren? Heeft het verhaal veel visuele ondersteuning nodig of leidt dit juist teveel af? Een ander belangrijk onderdeel van de presentatie is de opbouw. Zo is het belangrijk om vanaf het eerste moment de aandacht van het publiek te hebben, hier zijn handige tips en tricks voor. Uiteraard helpen wij u hiermee!

Daarnaast draait het bij een goede presentatie om consistentie. Voor een professioneel ogende presentatie is het belangrijk dat alle slides dezelfde vormgeving hebben en niet teveel tekst bevatten.

Werkwijze bij het maken van een presentatie
Voordat wij beginnen met het maken van de presentatie, bespreken wij eerst wat uw wensen en richtlijnen zijn. Op basis daarvan maken wij voor u een ontwerp. Dat ontwerp werken wij samen uit totdat u helemaal tevreden bent.

Wat wij voor u kunnen betekenen:
• Opmaken en vormgeven van PowerPoint presentaties
• De juiste vormgeving passend bij de inhoudelijke informatie
• Het verzorgen van de inhoud: illustraties, afbeeldingen, foto’s en tekst

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!