Skip to main content

Professioneel logo voor uw bedrijf
Het logo is de identiteit van uw bedrijf en hét herkenningspunt voor uw (potentiële) klanten. Bij uw huisstijl staat het logo altijd centraal en daarom is het belangrijk dat uw logo herkenbaar is en aansluit bij de filosofie van uw bedrijf. Wij ontwerpen unieke logo’s die passen bij de visie, diensten en producten van uw bedrijf!

Een logo bestaat uit 2 elementen (beeldmerk en woordmerk), maar deze elementen kunnen ook los van elkaar gebruikt worden. Het beeldmerk is het symbool van een logo en het woordmerk is de bedrijfsnaam en het lettertype die daarbij gebruikt worden.

Bijpassende slogan
Sommige bedrijven kiezen ervoor om naast een logo een pakkende slogan te gebruiken die blijft ‘hangen’ bij mensen. Veel grote bedrijven hebben hier baat bij doordat de slogan voor extra bekendheid van uw bedrijf zorgt. Wij kunnen naast het ontwerpen van een professioneel logo ook meedenken voor een bijpassende slogan!

Werkwijze bij ontwerpen van uw logo
Voordat wij beginnen met het maken van het logo, bespreken wij eerst wat uw wensen en richtlijnen zijn. Op basis daarvan maken wij voor u een aantal ontwerpen. Het definitieve ontwerp werken wij samen uit totdat u helemaal tevreden bent.

Wat wij voor u kunnen betekenen:
• Ontwerpen van een uniek logo
• Uw huidige logo aanpassen of vernieuwen
• Bedenken van een pakkende slogan
• Het logo in verschillende bestanden aanleveren

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!