Skip to main content

Professionele huisstijl voor e-mails
Elke dag versturen we een groot aantal zakelijke e-mails naar huidige klanten en potentiële afnemers. Maar hoe zorgt u er voor dat u met één e-mail direct professioneel overkomt? Met een e-mailhandtekening maakt u direct een goede indruk wanneer u een zakelijke e-mail verstuurd. Door altijd consistent uw e-mail af te sluiten met dezelfde handtekening, zorgt u voor herkenbaarheid en straalt u vertrouwen naar uw klanten uit.

Een bijkomend voordeel van een goed ontworpen e-mailhandtekening is dat alle contactgegevens direct beschikbaar zijn voor diegene met wie u mailt. Zo kunt u overwegen om in uw e-mailhandtekening door te linken naar uw LinkedIn account, Facebook account en Twitter account. Verder is het verstandig om uw (mobiele) telefoonnummer en website te vermelden.

Werkwijze bij ontwerp e-mailhandtekening
Hoe gaan wij te werk? Voordat wij beginnen met het maken van een e-mailhandtekening, bespreken wij eerst wat uw wensen en richtlijnen zijn. Op basis daarvan maken wij voor u een aantal ontwerpen. Dat ontwerp werken wij samen uit totdat u helemaal tevreden bent.

Wat wij voor u kunnen betekenen:
• Een unieke en professionele e–mailhandtekening
• Ondersteuning bij de installatie van een e-mailhandtekening
• Persoonlijke e-mailhandtekeningen met een foto van werknemers
• Centrale e-mailhandtekening volgens de huisstijlrichtlijnen
• Geschikt voor e-mails op mobiele apparaten
• Koppeling met Sociale Media pagina’s en uw website

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!