Skip to main content

Wij staan elke dag klaar om uw drukwerk de aandacht te geven die het verdient. Van ontwerp, drukken, tot aflevering; bij ons regelt u alles onder 1 dak. Wij streven naar perfecte kwaliteit op de lange duur en volgens afspraak geleverd. Dit betekent: heldere kleuren, scherp beeld en altijd op tijd.

Onze Werkwijze
1. Voordat wij beginnen met het maken van het drukwerk, bespreken wij eerst wat uw wensen en richtlijnen zijn. Wij denken hierin graag met u mee vanuit onze ervaring en expertise. Zo helpen wij u bij de keuze van het soort papier, oplages, het aanleveren van bestanden en de juiste druktechniek voor het beoogde resultaat.
2. Op basis van deze richtlijnen doen wij u een passend voorstel. Hierin vermelden wij duidelijk wat u van ons kunt verwachten qua kwaliteit, kwantiteit en deadlines voor het drukwerk.
3. Na uw akkoord op het voorstel gaan wij direct aan de slag. Wij werken het concept uit in onderling overleg totdat u helemaal tevreden bent.

Zo betaalt u nooit meer dan nodig. Mocht er ondanks alle zorg en aandacht toch iets misgaan, dan zorgen wij uiteraard voor een passende oplossing.

Spoedlevering van drukwerk
Heeft u een spoedklus voor ons en binnen een zeer korte termijn kwalitatief drukwerk nodig? Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen! Wij leveren uw drukwerk waar en wanneer u dat wilt. Wanneer u voor 15.00 uur (werkdag) de bestanden aanlevert, zorgen wij ervoor dat u uw drukwerk de volgende werkdag al ontvangt!

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!